ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ.
Είστε Διαχειριστής και κάποιοι ένοικοι μιας πολυκατοικίας αρνούνται να καταβάλουν τα κοινόχρηστα, ενώ υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες για την πολυκατοικία, όπως η αγορά πετρελαίου και η αποκατάσταση κοινόχρηστων ζημιών?

Γνωρίζουμε ότι πολλά απο τα προβλήματα μπορούν να διαταράξουν τις σχέσεις των ενοίκων μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται και να υπάρχει κίνδυνος στην λειτουργία της πολυκατοικίας που ζουν και εργάζονται οι άνθρωποι.

Η εταιρείας ATLΑS ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ σε συνεργασία με έμπειρους νομικούς, προσφέρει νομική κάλυψη , δίνει συμβουλές και διευκρινήσεις, προτείνει τρόπους επίλυσεις του προβλήματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πολυκατοικίας.

Επεμβαίνει Έγκαιρα, ενημερώνει τους ένοικους για τις τρέχουσες εκρεμμότητες που υπάρχουν και παρέχει Έγγυρες συμβουλές και διευκρινήσεις σε θέματα καταστατικών πολυκατοικιών. Φροντίζει για την επίλυση των όποιων νομικών προβλημάτων προκύψουν με εξωδική επίλυση διαφορών είτε με Ένδικα μέσα στην περίπτωση που κριθούν απαραίτητα.

Στόχος μας, η απρόσκοπτη λειτουργία της Πολυκατοικίας και χωρίς περιττές αντιδικίες.

Image

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερ διαχείριση του κτηρίου σας!