Νομική Κάλυψη | ATLAS Κοινόχρηστα

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ.

Είστε Διαχειριστής και κάποιοι ένοικοι μιας πολυκατοικίας αρνούνται να καταβάλουν τα κοινόχρηστα, ενώ υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες για την πολυκατοικία, όπως η αγορά πετρελαίου και η αποκατάσταση κοινόχρηστων ζημιών?

Γνωρίζουμε ότι πολλά απο τα προβλήματα μπορούν να διαταράξουν τις σχέσεις των ενοίκων μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται και να υπάρχει κίνδυνος στην λειτουργία της πολυκατοικίας που ζουν και εργάζονται οι άνθρωποι.

Η εταιρείας ATLΑS ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους μπορεί να προσφέρει νομική κάλυψη , δίνει συμβουλές και διευκρινήσεις, προτείνει τρόπους επίλυσεις του προβλήματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πολυκατοικίας.

Επεμβαίνει Έγκαιρα, ενημερώνει τους ένοικους για τις τρέχουσες εκρεμμότητες που υπάρχουν και παρέχει Έγγυρες συμβουλές και διευκρινήσεις σε θέματα καταστατικών πολυκατοικιών.

Στόχος μας, η απρόσκοπτη λειτουργία της Πολυκατοικίας και χωρίς περιττές αντιδικίες.

Νομική Κάλυψη

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την σωστότερη διαχείριση του κτηρίου σας!